XVI International climbers meeting Paklenica 2015

Preuzeto sa: http://www.np-paklenica.hr/index.php/park/novosti/item/417-predstavljanje-16-medunarodnog-susreta-penjaca-paklenica-2015

CorkoPredstavljanje 16. Međunarodnog susreta penjača PAKLENICA 2015. održano je u petak 10. travnja 2015. u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.

Riječ je o jedinstvenoj penjačkoj manifestaciji koja se u Nacionalnom parku Paklenica od 2000. godine organizira svake godine za prvosvibanjski vikend.

U ime Javne ustanove Nacionalni park Paklenica program ovogodišnjeg susreta penjača predstavila je Dragica Jović, voditeljica službe prezentacije.

Ove godine 16. Međunarodni susret penjača bit će i dio Festivala Francuske u Hrvatskoj,Rendez-vous, koji će ugostiti Excellence Team France (FFCAM) koji čine poznati francuski penjači − Charlotte Durif, Mathieu Bouyoud, François Lombard, Olivier Fourbet, Titouan Dechamboux, Léo Dechamboux i Tanguy Topin. U ime organizatora na predstavljanju je nazočila g-đa Clélia Chevrier, zamjenica veleposlanice Republike Francuske u Republici Hrvatskoj.

Gost predstavljanja bio je i Igor Čorko, penjač s najviše osvojenih odličja na dosadašnjim natjecanjima u Paklenici, ujedno i ponajbolji hrvatski big wall penjač.
International Climbers meetingProgram

Posted in Nekategorizirano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*